Molde, Aalesund, ODD Grenland og Vålerenga lå i potten da semifinalene i NM menn ble trukket på Ullevaal Stadion mandag.

Tidligere statsminister og Molde-patriot Kjell Magne Bondevik var tilstede under trekningen. Han fikk æren av å trekke første lag, det ble Molde.

- Det var to ting vi ønsket oss før denne trekningen. Vi ønsket hjemmebane, og vi ønsket å unngå Aalesund. At vi fikk begge deler gjør at trekningen er optimal for oss. Kanskje blir det nabooppgjør i cupfinalen mot Aalesund, sier Bondevik.

Regjerende cupmester Vålerenga skal ta turen til Aker Stadion for å kjempe om en plass i cupfinalen.

- Molde var nok den tøffeste motstanderen vi kunne få. Vi slo Molde 3-0 på bortebane tidligere i år, så vi får gjenta det, sier adm.dir i Vålerenga Fotball Pål Breen.

Spillende manager Martin Andresen er enig med Breen.

- Det blir en vanskelig kamp, men samtidig tror jeg det kommer til å bli en morsom semifinale. Vi skal gjøre det vi kan for å nå cupfinalen i år også.

I den andre semifinalen møtes Aalesund og ODD Grenland. Styreleder i ODD Tom Helge Rønning var rimelig forbøyd med trekningen.

- Vi hadde selvfølgelig ønsket hjemmebane, men når vi først skulle spille borte er Aalesund en god trekning for oss. Jeg tror det blir en åpen kamp, der vi har gode muligheter til å gå videre.

Semifinalene NM menn spilles som følger:

23.september kl 19.00, Molde FK – Vålerenga Fotball, TV2

24.september kl.19.00, Aalesunds FK – ODD Grenland BK, TV2

Se hvordan cup-inntektene fordeles her i pdf-format