Molde er seriemester i Tippeligaen for andre året på rad. Hjemmekampen mot Hønefoss endte med 1-0-seier, etter at Daniel Chima Chukwu headet inn en corner i 2.omgang. Samtidig snudde Sandnes Ulf 0-1 til 2-1 mot Strømsgodset. Dermed har Molde en fire poengs luke før siste serierunde.

- Det er helt fantastisk. Guttene har vært konsentrert på å gjenta gullet fra i fjor, og vi har motbevist det om at kun er ett lag i Norge kan gjøre det mer enn en gang. Vi har gode fotballspillere som har troen på at det kan gå, sier Molde-trener Ole Gunnar Solskjær til TV2 Sporten.

Han var ikke stresset selv om det sto 0-0 ved pause.

- Det var bare fortsette å spille, bare med litt mer tempo og utnytte rommene på kantene. Så sa jeg at dersom vi ikke ledet, så skulle vi bare sette inn Chima, smiler Solskjær.

- Større prestasjon i år

Etter kampen ble det pokalutdeling og stor gulljubel på Aker stadion.

- Det er en helt fantastisk følelse. Helt utrolig. Jeg klarer ikke å sette ord på det, det har ikke gått helt opp for meg ennå. Nå blir det en skikkelig fest. Vi har mange unge spillere, så vi kommer til å henge med i toppen i mange år fremover også, sier Magnus Wolff Eikrem. 

Veteranen Daniel Berg Hestad var også i ellevill jubel med gullet rundt halsen.

- Det er utrolig stort å gjøre det igjen, og en enda større prestasjon enn i fjor. Jeg har ventet i 17-18 år, og så har vi vunnet to på rad. Tålmodighet lønner seg. Dette ble en perfekt avslutning, sier Berg Hestad.