I dag lanseres produktet MinFotball som blant annet gir deg informasjon om alle fotballkamper i regi av Norges Fotballforbund på din mobil. Totalt dreier det som om rundt 200.000 kamper fordelt på over 27 000 lag.

Heretter kan altså foreldre som er usikre på hvor og når barnet skal spille på en enkel måte finne ut av det på sin mobil.

Utover kamper, så kan brukerne også finne informasjon om hvem som er kontaktperson for det enkelte lag og adresser til de ulike banene.

- Men vi trenger hjelp fra klubbene for at informasjonen skal bli mest mulig korrekt. Hver enkelt klubb har fått brukernavn og passord for å gjøre oppdateringer (i FIKS), og det er vi avhengig av for at informasjon utover kampene er oppdatert, sier produktsjef for portalløsninger i NFF, Andre Flem.

Produktet er utviklet av Funn IT som i likhet med NFF er spent på mottakelsen på MinFotball.

- Det er veldig hyggelig for oss å få dette oppdraget, spesielt siden ideen om en app også for breddefotballen startet hos oss. Vi synes selvsagt det er ekstra stas at et miljø i Bodø og Narvik får lov til å utvikle dette for en såpass stor aktør som Norges Fotballforbund. Dette skal bli et verktøy for trenere, spillere, foreldre og andre støttespillere. Alle skal kunne finne nyttig informasjon om sitt eget lag i appen, sier Andree Meby som leder Systemutvikling i Funn It.

For NFF er lanseringen av produktet en del av en større satsing.

- Det er viktig for NFF å nå ut med informasjon til våre medlemmer og andre fotballinteresserte på de kanaler og plattformer som folk bruker i hverdagen. Derfor er vi glad for å kunne tilby det nye produktet som vi håper kan bidra til å gjøre hverdagen ute i klubbene enda enklere. Neste steg er at alt innhold på fotball.no skal kunne vises i en mobiltilpasset versjon, men vi trenger å gjøre noen oppgraderinger før vi er i mål med det, sier informasjonssjef Svein Graff i NFF.

Appen er tilgjengelig i App store og Google play.

Les mer om digitale tjenester fra NFF her

Besøk appens Facebookside.

Besøk appens hjemmeside http://minfotballapp.no/

Se infovideo fra Funn IT